A Balaton színei

Helyszín: Zamárdi szabadstrand, Vízisport bázis

Időpont: Előzetes bejelentkezés alapján minden nap a reggeli és esti órákban: info@sarloemese.hu

Leírás: Közös természetélmény, játék, mozgás, relaxáció

Anya-lánya, apa-fia párosoknak, barátoknak, barátnőknek, szerelmespároknak

Balatoni kajakozás, kicsit másképp, mint ahogy szoktunk

Ezen a programon evezés közben olyan játékokat és fókuszokat kínálok nektek, amelyek segítségével másképp, mélyebben kapcsolódhattok a természethez, önmagatokhoz és egymáshoz.

Nem a balatonon, hanem a balatonnal kajakozhattok, jobban megismerhetitek a benneteket körülvevő élő vizet.

A részvételhez nem szükséges semmilyen előképzettség, csak nyitottság és egy kis kalandvágy. Vízreszállás előtt megtanítalak benneteket a kajakozás alap technikájára és a vízen figyelek a biztonságotokra. Ezen a programon nem a kilométereket gyűjtjük, hanem az élményeket és ismereteket.

A program időtartama: 2 óra

Részvételi díj: 25.000 Ft, mely tartalmazza 2 fő részére a páros tengeri kajak bérlését teljes felszereléssel, kajak oktatást a parton és a természetkapcsolat kajakozást.

Időpont egyeztetés: emailben az info@sarloemese.hu email címen vagy a Sarló Emese Outdoor Coching fb oldalon privát üzenetben.

Várlak benneteket szeretettel napfelkeltekor és naplementekor!

Sarló Emese

természet coach, természetkapcsolat facilitátor

Outdoor Life Coaching Alapképzés

Helyszín: Budapest, Hűvösvölgy

Időpont: 2023.08.19. szombat 10-17 óra

Leírás: Szakember alapképzés

Outdoor Life Coaching (Természet coaching) képzés trénereknek, coach-oknak, HR-eseknek, terapeutáknak, olyan segítő foglalkozású szakembereknek, akik szeretnek vagy szeretnének ügyfeleikkel a természetben dolgozni, és használni a természet támogató erejét a tanulási folyamatban. Az Outdoor Life Coaching egy egyszerű, mégis nagyon jól működő módszer, amelyet be lehet építeni a saját munkába/módszertanba vagy lehet önállóan, önálló módszerként is használni. Nem a klasszikus coaching kivitele a természetbe, hanem egy önálló módszertan, amelyben a természet nem csupán egy szép háttér vagy relaxációs helyszín, hanem társ-coach. A részvételi díj 249 EUR, amely tartalmazza a magyar nyelvű alapképzést és tananyagot, ill. a képzést követően kéthavonta 3×1 órás online szupervíziós alkalmat. További információk és jelentkezés a hollandiai képző oldalán: https://outdoorlifecoaching.com/outdoor-coaching…/. Az info@sarloemese.hu email címre küldött képzéssel kapcsolatos kérdésekre örömmel válaszolok.